Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Har alla moderater från Velling flyttat till Malmö?


Efter bakslag i Vellinge kommun verkar Malmö moderaterna lufta sina rasist och polisstats tankar. Läste från Alliansfritt Sverige om deras förslag.

Bland deras aktionspunkter sticker tre ut. Man föreslår:
Ökad övervakning av unga. Ungdomar som rör sig utanför hemmet efter skymning ska slumpmässigt "kontrolleras" av poliser.

Ökad kameraövervakning. Stadskärnan, tillsammans med utrymmen där människor rör sig, ska kameraövervakas för ökad "trygghet".

Nedslag mot invandrare. Först ska man införa ett totalt invandringsstopp, gränserna stängs och avtalet med migrationsverket bryts upp. Sedan ska man införa nya regler som gör det möjligt att dra in ersättningen för nuvarande personer som bor i staden med annan etnisk härkomst än svensk.

För de pengar man antas spara på detta vill man sedan anlägga en "riviera" i Malmö. Sloganen är "Framgång för Malmö".

Är detta något som man kallar framgång?
Var tog moderaternas prat om att Socialdemokraterna inte mäktat med integrering och hjälp till utsatta. Nu väljer moderaterna internering och övervakning.
Vad kommer härnäst, taggtråd och väktare vid vissa kvarter. Är det nationalist... sorry Nationella moderaternas idé också eftersom de har satsat mycket på poliser och lovar ytterligare att göra detta. Vad vill du ha? Mjukt eller hårt samhälle?

Sveriges folk, vakna och se de rikas ideologi som är att trampa på de utsatta och utarma välfärden för att bekosta deras skattesänkningar.

Sveriges folk, gör er röst hörd 19 september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar