Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Ska vi lära den sista sovjetstaten hur man inte gör?

Detta inlägg är inte direkt politiskt inför valet, för jag tror ingen vågar ta upp detta. Speciellt inte sittande regering. Skulle dock vilja att de rödgröna direkt reagerade och visade lite aktivt handlande.

Krillolja är det hållbarutveckling?
Kommer ni ihåg när SVT del 1 del 2 gjorde granskning av Omega 3 industrin? Att folk förtrycks och matfisk mals ner för att bli till nytta för oss människor. Är det hållbar utveckling?

Efter denna granskning har jag inte hört mycket om detta. Nu kör man reklam i Tv 4 om krillolja som en bas i Omega 3 kapslar. Ge ER!! Nu ska vi sno maten för valar och andra arter för att överkonsumera omega 3. Vi får i oss tillräckligt genom att ÄTA fisk. Så att fiska krill och göra Omega 3, är det hållbar utveckling?

Sedan har vi stötestenen odlad lax som man matar med . . . . just dé MATFISK. Man dammsuger alltså haven, och torsk och annat gott åker med och mals ner till mat (pelletes) till laxen för att föda upp och säljas. 1kg lax = 5kg matfisk.

Kan något parti (helst Socialdemokraterna) ge Norge på tasken, hårt och hänsynslöst. Förbjud Omega 3 och odlad lax import till Sverige. Och om nu någon medicinskt behöver Omega 3 kan detta få säljas på recept genom Apoteket.

Sluta mala ner matfisk i Västsahara för att framställa Omega 3
Sluta fiska krill för att framställa Omega 3
Sluta mala ner matfisk (torsk och annat) för att föda upp lax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar