Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Tumma på ideologier, kallas allians


Stackars niklas wykman. Måste vara svårt att som liten muffare inte ha alla pommes i sin happy meal, eller det är därför det finns muffare för att det just saknas.

niklas vill peka ut Miljöpartiet för att de tummar på sina miljöagenda för att få lite makt. Eller som niklas säger i Aftonbladet "Makten mer intressant än miljön

Nu läser kanske inte niklas denna blogg, men jag har bl.a. sagt att centerpartiet har varit med att ta bort en skatt på kadmium så vi konsumenter får i oss mer gifter genom mat och miljön. Sedan har vi förändringen kring kring djurskyddet som de flesta väljare glömde. Centerns maktlystenhet

centern skiter ju i miljön utan vill hjälpa lrf och storbönderna som betalar massa pengar för att fortsätta skita i miljön. Så centern är INGET Miljöparti så kanske de inte kan skyllas på maktlystenhet utan mer på att de skiter i miljön.

Sedan har vi kristdemokraterna.
Att sälja sin själ för att få smaka av makten måste vara ett av de vidrigaste jag vet. kristdemokraterna ville inte att HBT personer skulle få gifta sig, men de viker sig, eller de var i minoritet ändå. Men varför är man med i en regering som kör över kyrkor och församlingar? Varför står man inte vid sidan av och fördömer? Vill man inte införa något ska man väl inte vara delaktig, eller?

Så niklas wykman, kolla lite i din egna trädgård efter skit innan du kastar det på andra

Så till er andra, det dröjer 4år innan vi nu kan styra Sverige mot bra villkor för sjuka, arbetslösa, unga, arbetare och alla andra i Sverige som vill skapa framtid tillsammans. Det enda ni kan göra är att gå med i facket och Socialdemokraterna för att påverka genom avtal, vilket inte blir lätt, men desto fler som skriker och lägger ner arbete desto hårdare slår det ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar