Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Arbetar & avdragsparti

Har tjatat om historiska kopplingar till Socialdemokraterna så ska inte gå in så hårt på det. Fast det kanske behövs med den dåliga arbetarhistoria i skolorna nu förtiden.

En arbetare. Vem är det som moderaterna tar sikte på och vilka är det som gynnas av moderaterna? Och vad är ett arbetarparti vad betyder det?.

Arbetarparti betyder att det ska arbetas. Detta har vi sett genom försämringar i olika skyddsystem. "Förenklingar" som egentligen betyder försämringar för de som är utsatta i samhället. Allt har ett enda syfte, att sänka/hålla nere lönerna genom att skapa ett överflöd på arbetare. Behov och efterfrågan. Många hungriga och sjuka gör vad som helst för att få lite mat, klä barnen och ha tak överhuvudet.

Visste ni att:
"Tidigare studier visar att barn som lever på bidrag många gånger har problem i familjen med missbruk, psykisk ohälsa eller kriminalitet."
"I dag är den vanligaste orsaken till att barn lever på bidrag att den ena eller bägge föräldrarna är arbetslösa"

Varför har man gjort detta?
För att moderaterna fortfarande är de rikas parti och värnar om rika människor. Miljarder i skattesänkningar för de rika. Jorå du som arbetar får också en del av kakan, men desto mer pengar man har desto mer tjänar man. och en "arbetare" har kanske tjänat ca: 800kr/mån rent. Vad har du fått dom ifrån och vem blir utan? Se ovan om arbetslösa.

Kommer du ihåg Kalle,din arbetskamrat som ramlade ner från en ställning och legat sjukskriven i över ett år. Han har förlorat stort och blir nu trots värk i rygg tvingad till arbetsförmedlingen. (Kallehistorien är fiktiv)

Var har du tjänat Svensson? Hur lätt köpt är du? Ser du inte moderaternas arrogans mot arbetare, för när det skiter sig för dig så står du där naken utan skydd.

Istället för bra system som hjälper och ger bidrag efter behov och skatt efter förmåga så har vi mindre skatt och mer avdrag så det än mer lukrativt att få arbetslösa och sjuka till låglöneyrken så de blir riktigt hungriga.

Fortfarande inte övertygad?
Färsk statistik från Socialstyrelsen visar att gruppen bidragsberoende barn har ökat med 10 000 barn på drygt fyra år.


Gjort om Niemöllers dikt:
Först drabbades sjuka, och jag protesterade inte, för jag var inte sjuk;
Sedan drabbades de de fackanslutna, och jag protesterade inte, för jag var inte fackansluten;
Sedan drabbades de arbetslösa, och jag protesterade inte, för jag var inte arbetslös;
Sedan drabbades jag, och då brydde sig ingen annan heller.

------------------------------
Räcker dessa källor?
SR
Alliansfritt Sverige
DN
Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar