Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Arbetare, vakna och förenen eder!!

Klarar Sverige dessa fyra år framför oss med en borgerlig regering? Troligen klarar den som inte drabbas negativt av deras politik. Håll dig frisk och börja inte tjata om löneökningar, eftersom de borgerliga har gjort ett överflöd av arbetare för att pressa ner lönekraven. "passar det inte sök annat" mentaliteten är här för att stanna.

Vi arbetare SKA ställa krav på våra arbeten som utarmas mer o mer. Det enda vi har kvar är att konkurrera med våra löner vilket både arbetsgivare och regering vill. Istället borde en vändning där arbetsgivare ser möjlighet att tjäna pengar på arbetares engagemang, vara en möjlighet om vi fick säga detta till aktieägarna att de nu förlorar pengar genom att ha kompetenta arbetare som skruvdragare.

Vi måste visa att vi kan mer för att orka ett helt arbetsliv och för att utveckla företagen så de blir konkurrenskraftiga och hållbara.

Dags för IF Metall att ställa krav på LO och Socialdemokraterna för att få med sig arbetarna ute i landet och för Sverige att behålla industrin i landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar