Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

En rabiat muf-medlem

Många klagar på Mona Sahlin. Men att börja ljuga om vad Mona gjort för att försöka rädda "kompisar" inom moderaterna är att börja gå för långt i personangreppen och skitkastandets värld.

Dags att väljarna som "råkade" rösta på lögner och ljusskygga människor inom den borgerliga alliansen får reda på deras lögner. Skickar med lite från Alliansfritt Sverige.

Den nyblivna riksdagsledamoten Hanif Bali passar på att ljuga två gånger i en Newsmillartikel till försvar för mutanklagade Sofia Arkelsten (m).

Bali skriver:
När miljöpartiets gruppledare Mehmet Kaplan (mp) och vänner lät sig bjudas av den islamistiska organistaionen [sic] IHH och Hamas på en kryssning mot Gaza framställdes de som hjältar och blev hämtade av utrikesministern själv.
Detta är extremt felaktigt. IHH, som har Special Consultative Status i FN, ägde endast tre av skeppen till Ship to Gaza. Hamas hade inget med saken att göra, och resenärerna betalade mycket av sin resa själva, vissa betalade även "bjudresan" med sitt liv.

Bali skriver även:
När Sahlin lät sig bjudas av Mikael Bindefeldt på en resa till Mallorca för att fira hans födelsedag var det inte några krav på hennes avgång från Aftonbladet fastän det var en tydlig muta från både Stureplanslobbyn och födelsedagslobbyn.
Vilket nu kunde varit en vettig kritik - om det inte var så att Mona Sahlin betalade för sin resa själv. Den enda som lät sig bjudas på resan var integrationsminister Nyamko Sabuni (fp).

Är det såhär du ska börja din riksdagskarriär Bali? Slänga falsarier omkring dig för att hjälpa partisekreteraren? I så fall måste du vara på det klara med att en riksdagsledamot granskas, och döms, mycket hårdare än en rabiat muf-medlem.
Alliansfritt Sverige
----
Tyvärr väljare så såg ni inte igenom deras fina arbetarfasad. Deras mygel med siffror på utförsäkrade och arbetslösa går nu steget som vi visste fanns från början. Nämligen att ljuga och rädda sig själva när skandalerna om deras "vilda leverne" på bekostnad av stor företagen kommer upp till ytan. Tänk på detta vid valet 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar