Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Eskil dumförklarar skolornas kökspersonal

Kan inte mer än att beklaga för ett så felriktat slag mot den djurhållningspolitik som Eskil Erlandsson gör, genom att skapa tjänster i ett "nationellt kunskapscentrum" som ska svara på frågor kring hur mat ska lagas.

Eskil säger att:
"Jag tror att det många gånger beror på att personalen inte har tillräckt mycket tid och ibland också kunskapsbrister"
Så vilka har skolchefer anställt i köken som gör att regeringen tar på sig spenderarbyxorna och minsann ska lära dem göra mat. Och tror Eskil att skolpersonalen får MER tid att sitta i telefon och ringa till ett "kunskapcenter"?

Käre Eskil, det är bättre att du återinför kadmiumskatten så bönderna slutar förgifta barnen i skolan. Gör om kontrollerna för djurhållning som du slog sönder och därmed indirekt gjorde det möjligt för bönder som missköter sina djur att fortsätta.

Skolorna idag har bra riktlinjer när det gäller mat och många har också närproducerat som mål. Och jag i motsatts till Eskil, tror att de som anställts och/eller jobbat länge har kunskap om hur man lagar mat. Det är pengar att köpa in bra råvaror som är hindret p.g.a. besparingar som måste göras för att regeringen drar ner på allt så kommunerna får högre kostnader.

SVT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar