Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

sverigedemokraterna och borgarna bär skulden

Att avstå från att rösta är också en markering. Speciellt när det är jämt vid röstningen. Tyvärr så visar sverigedemokraterna att de också skiter i de svenskar som byggt upp Sverige. De som enligt sverigedemokraterna är dem som ska hållas högt upp. sverigedemokraterna har lyft upp den arbetande svensken och vill verka för att ge de som varit med att bygga upp vårat samhälle ett bra liv.

Därför är det otroligt att de avstod från att rösta med oppositionen om att bl.a. ta bort tidsgränsen från sjukförsäkringen. Många är de svenskar som givit sitt liv för sitt arbete, och tyvärr bokstavligt. Många människor blir sjukskrivna p.g.a. sitt arbete, alltifrån stress,krosskador, förslitningar, kemiskaämmnen till amputationer.
Det finns även de som utvecklar sina sjukdomar på fritiden.

Men varför måste man bli frisk på ett år?
sverigedemokraterna och den borgerliga alliansen borde få Nobelpris i medicin eftersom de har botat sjukdomar och skador inom ett år. Detta borde någon skriva till en medicinsktidskrift för att uppmärksamma. Tänk hela världen har bara ett år av sjukdom?!?!?

Tyvärr är inte världen så utan denna sjukförsäkring och nu dess existens som garanterats med sverigedemokraterna gör livet mycket svårt att leva för de som drabbas.

Till dig som röstade på borgarna och sverigedemokraterna:
Jag vill att du åker till en arbetskamrat som är sjuk länge och ser hur han/hon mår. Ge gärna en blomma. efter ett år sjukdom kan du åka dit igen och önska honom/henne lycka till i livet.

Hade jag röstat på m, fp, c, kd, sd så skulle jag sova ännu sämre än jag gör nu, men det är ju valfrihet att skaffa kompletterande privata sjukförsäkringar, som borgarna brukar säga (om man har råd)

Kommunalarbetare
Aftonbladet
Aftonbladet - Reformen ligger fast
SvD
DN
DN - Läkare varnar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar