Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

reinfeldt: Jag vet vilka tv-program du vill ha

Som ett brev på posten likt alla andra diktaturer införs nu ytterligare kontroll över de svenska folket, som fortfarande tror att reinfeldt är en liten kul gubbe som vill arbetarklassens väl o ve.

Men genom att öka kontroll över media, vilket de borgerliga hade varit vansinniga om det hade varit ett Socialdemokratiskt förslag. Kan nu renfeldt med hjälp av tjänstemänn sätta stopp för satsningar SVT vill göra. Lite grundlags vidrigt eller hur?

Detta skiter naturligtvis arbetarna som tycker om reinfeldts nedmontering av välfärden. Men snart har vi Vitryssland inpå knutarna, med en allt hårdare kontrollerad media.

"Nu ropar ni varg"
Nja, mer som en kniv, som hugger arbetarna i ryggen genom att tillåta mer alkohol (1/1-11), hårdare kontroll av media så fyller man tomrummet som saknas när välfärden är nedmonterad, just det, mer poliser måste till för att skydda "samhället" eller regeringen mot demonstranter och andra avarter som vill förändra.

Vet att det är mycket svart framtid jag målar upp, men 4-8år om ingen vågar bryta detta vid nästa val, om vi har ett val då ;-)

VÄLJARE, Sveriges folk, VAKNA gör er röst hörd! Hjälp de som utförsäkras från sjukförsäkring och a-kassa, hjälp ungdomar få jobb till kollektivavtalsenlig lön. Vi måste hjälpa människor som på ett eller annat sätt fått otur i livet. Nästa gång kan det vara du som vill ha hjälp.

Alliansfrit Sverige
DN
DagensArena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar