Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Regeringen: Försäkringskassan ska vara Gud

Att råda över människors liv är det många som vill. Exemplen är många och i dagarna finns det några som utmärker sig. Som Nordkorea och Burmas diktaturer. Sverige är på god väg att trycka till sin befolkning på liknande sätt.

Arbetarklassen och överheten är de som ska gynnas. De som inte klarar av att arbete är samhället till last enligt regeringen och ska inte ha några rättigheter.

Nu varnar, som förut läkare för att regeringen driver på sin "slå på de som är svagast" metod. Nu vid årskiftet ska Försäkringskassans ord väga tyngre (än mer) än vad en läkares och andra mer insatta. Detta enligt regeringen:
"bedömningarna ska bli mer i enlighet med den nya sjukförsäkringen."
Vem ska plocka upp handsken och utmana detta system som systematiskt slår på de som inte är friska enligt läkare, men som regeringen enligt direktiv till Försäkringskassan, ska prövas mot allt som kan liknas vid arbete även om det inte finns.

Eller som den MS-sjuka Martin:
"För två år sedan tvingades han sjukskriva sig från jobbet på DHL:s lager.
I januari i år utförsäkrades han och tvingades anmäla sig som arbetssökande hos Arbetsförmedlingen trots intyg från läkare om att han inte är kapabel att arbeta."
Vad är det med vårat samhälle? Varför tillåter vi detta? Är det det yttersta tecknet på den "berömda näven i byxfickan"?
Vi har Linda:
"sitter i rullstol, delvis förlamad.
Sedan september i år har hon inte längre någon ersättning från Försäkringskassan. I stället har hon varit inskriven på Arbetsförmedlingen. Men all tid har gått åt till rehabilitering."
Allt detta för att regeringen vill att Försäkringskassan ska ha makten för det är egentligen regeringens förlängda arm och de som inte sköter sig vet ju hur det går för arbetslösa.

Läkarna varnar (Metro), men folket tiger och är tysta. Nu är det jul och man skänker en liten tanke till de behövande, kanske till o med ger en slant till att hålla grytan kokande. Allt för att döva sin känsla av skuld.

Nu efter nyår så blir det ännu värre för de mest utsatta i samhället.

Nu kära läsare vill jag be er att reagera, regera med kraft. Skrik ut detta!! Vi måste få en förändring, det måste bli ett slut på den borgerliga alliansens lögner om sjuka som älskar att leva på bidrag. Detta (sjukförsäkringen) är något som man inte vill önska sin värsta fiende, men ibland helgar medlen målen.

Nu vid juletider vill jag tacka de från den borgerliga alliansen som lämnat sina uppdrag och/eller parti p.g.a. att ni sett de orättvisor denna regerings politik medför. Tänk att det finns människor som har ett samvete!! Tänk på det kd-väljare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar