Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

SD tvättar sig, som M gjort.

Man kan säga "paketera". Att paketera en produkt i ett bra format säljer bättre. Eller hur? Genom att göra varan mer attraktiv och mer "du behöver denna" så säljer man.

Precis så gjorde moderaterna genom att alltid föreslagit skattesänkningar på bekostnad av välfärd, ändrade man om allt 2006 till att heta "minskad skatt på arbete" eller jobbskatteavdraget. D.v.s. den som inte jobbade skulle inte få sänkningen och alla ska ju göra rätt för sig eller hur? Så där blev inte pensionärer, sjuka och arbetslösa med.

Arbetarna röstade nu på moderaterna för att de (arbetarna) ville ha skattelättnader för att de minsann gjorde rätt för sig. Och där försvann välfärdstanken, kollektivavtalstanken, och individualismen fick sitt rätta ansikte.

Precis så har sverigedemokraterna lyckats tvätta sig rena och istället för provocerande uniformer har man nu slips, skjorta och kavaj. Genom att köra en fråga hårt, gråta ut att ingen ville ta debatten, låta håret växa ut, så tyckte väljarna att de såg ju ut som alla andra och i lågkonjunkturen så var det enligt sd invandrarna som tog jobben. Men att sd också är fackfientligt och vill att arbetarna ska piskas hårdare och sin historia har dom ju också lyckats dölja.

Arbetarna skapade Socialdemokraterna, för att få igenom rösträtt, semester och allt annat som styrt upp samhället sedan 40-talet. Nu är vi snart tillbaka där arbetarna får stå med mössan i hand och be om arbete till lågt pris för att överhuvudtaget få mat för dagen.

Aftonbladet om sd
Expo
Sanningen om sd: 1
Sanningen om sd: 2
Sanningen om sd: 3
Sanningen om sd: 4
Sanningen om sd: 5
Sanningen om sd: 6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar