Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Klart Socialdemokrater kan använda RUT

Tycker att det är konstigt när media blir förvånade över att Socialdemokrater använder RUT. Detta eftersom Socialdemokraterna ifrågasätter vad reformen tillfört. Vem städar, jo arbetskraftsinvandrare. Men finns det några arbetslösa som fått jobb? Kanske är det mer PR-jippon av tankesmedjorna än verkligheten. För vem kan konkurrera med arbetslösa från baltstaterna i lönekrav?

Men åter till mediernas förvåning. Nu senast när Tommy Waidelich fått förfrågan från Håkan Juholt att bli Socialdemokraternas ekonomiskaperson så kommer frågorna från media. Har du använt RUT?

Varför skulle han om han nu behövde och ekonomiskt kan använda RUT inte göra det? Av ideologiska skäl? Hur tänker centerpartister som röstade nej till Öresundsbron (wiki)? Finns det någon centerpartist som kan ställa upp i media och förklara varför han/hon åker på Öresundsbron, trots ett nej i riksdagen?

Skärp er media.
Ni granskar inte sänkt semesterersättning eller slaget mot ungdomar genom förlängning av visstid i LAG. Inte ett knyst om regeringens planer på att ta bort dispens för att köra övertid så vi arbetare blir än mer livegna.

Men det är klart smaskigare att skriva om att Socialdemokraternas ekonomiska talaesperson Tommy Waidelich utnyttjar RUT, än borgare som utnyttjade avdragsrätten för fackavgiften förut ;-)

DI
SvD
Expressen

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera