Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vem vill bli sjuk i sjuka Sverige?

Kom ihåg en sak, allians regeringen (borgarna, ÄVEN kd), applåderade när ändringarna som utförsäkrar sjuka och leder ibland till självmord blivit del av resultatet. Detta säger borgarna är ett steg i rätt riktning i arbetarlinjens Sverige.

Fanns de som trodde som borgarna på att arbete ger frihet, men det kan vi skriva om i ett annat inlägg.

Nu tackar vi för vittnesmålen kring det orimliga i en FÖRSÄKRING (sjukförsäkring) som vi alla är med och betalar till. När vittnesmålen tystnar, då folk inte orkar bry sig om sina med människor så har borgarna lyckats.

I ett försök att väcka det sovande folket skriver nu flera läkare i SvD om det orimliga i sjukförsäkringen. De skriver om exempel som gör en bara arg för hur långt borgarna sabbat Sverige.

"Men låt det vara fullständigt klart – oavsett hur bra intyg vi läkare skriver, oavsett hur empatiska Försäkringskassans handläggare är – att felet ligger i en lag

• ...som förutsätter att tillfrisknande även efter mycket svåra och långvariga sjukdomar sker efter tidtabell.

• ...vars hävdande att all arbetsförmåga ska tillvaratas bygger på en fiktiv arbetsmarknad.

I den verkliga svenska arbetsmarknaden har vi som arbetat länge i yrket sett hur möjligheterna att återkomma till arbetslivet krympt årtionde för årtionde.

• ...som brutalt tvingar läkare att rycka hoppet från sina patienter, när det är endast hoppet som ibland kan hjälpa patienten till rehabilitering, om inte ända till jobb så åtminstone till ett drägligare liv."

Detta måste vi ändra på. Vi måste få invånarna i Sverige att återigen tro på Social Demokrati, som Håkan Juholt sa i sitt tal inför S-kongressen.

"Jag vill att Sverige ska vara ett land där den som för tillfället står i värmande solsken ska se det som en fullkomlig självklarhet att hålla ett paraply över den syster eller bror som hamnat i hällande ösregn.

Solidaritet är till gagn för alla – även för den som är framgångsrik.
Att också grannen, som för tillfället halkat efter, får en chans att komma igen."
Håkan Juholt Socialdemokraterna Expressen

Höj din röst också. Visa att inte heller du vill bli behandlad som skit om eller när du står i ösregn. Protestera och engagera dig i din och dina eventuella barns framtid.

Vi Socialdemokrater vill förändra, vi vill ha Social Demokrati, och vi vill att Håkan Juholt som Socialdemokraternas ledare ska föra in detta i det sargade folkhemmet, som borgarna förstört likt brända jordens taktik.

We won't back downAlliansfritt Sverige
Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar