Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Tvångssterilisering moderaternas lösning?

Att sluta förvånas över borgarnas argumentation och medel för att nå resultat, går inte. Tänk er själva, hur tänker de som röstade på charlotte wachtmeister?

Svaret, eller rättare sagt förklaringen från borgarna till att kostnader för barn med särskilda behov ökat, är en konsekvens av att tvångssteriliseringen upphört.

Så vad vill charlotte wachtmeister?
Vill hon få hjälp med att få ner kostnaderna för barn med särskilda behov genom att införa tvångssterilisering igen? Om så hur kommer kd att ställa sig till det, eller kommer de fortsätta sälja sin själ till lägsta budgivare?

Så här förklarar Kommunstyrelsens ordförande Karl-Erik Kruse - Socialdemokraterna, lite skäl till att kostnader ökat för barn med särskilda behov: "Det jag tror mig veta är att vi blir bättre på att ställa diagnoser och bättre på att ge stöd."

Så borgarna är inte kapabla att styra ett land och se till allas bästa, utan måste peka ut grupper som ett visst land gjorde på -40talet för orsak till problemen. Känns tryggt att svenskar fortfarande röstar på borgarna.

Alliansfritt Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar