Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vad är det borgarna inte fattar?

Reflekterar över debatten kring arbetsmarknadspolitiken som var för någon dag sedan. Märker och förstår när det gäller den politik borgarna för, att har man inte gjort rätt så är man som en åsna och fortsätter tills man kört ner Sverige i låglöneträsket. Eller det kanske är vad dom vill.

Ändrade lagar som gör arbetskraftinvandring (du får 27kr/h)(läs människohandel)mer lukrativ, jobbcoacher (healing m.m. kostnad: 1miljard), instegsjobb, Fas3 (du får 300kr/dag). Lägre arbetsgivaravgift för ungdomar.

Ja allt ovanför är ett misslyckande. Det leder till lönedumpning och arbetsgivare anställer inte personer för att det är billigt, utan att de är i behov av dom.
Hörde på ett radioprogram där man frågade Mc Donalds hur många de hade anställt tack vare den lägre arbetsgivaravgiften. Svaret var runt 4 000st WoW tänker man då eller? Skärpt reporter frågade då, "hur många har slutat på Mc Donalds" . . . Just det 4 000st alltså hade de inte anställt fler p.g.a. att det var billigare, utan pengarna de tjänar på detta går till aktieägarna.

borgarna som nu styr Sverige gör det till förmån för rika, kriminella (Rut, Rot, coach, fas3 fusk).

Hjälp oss göra Sverige varmare, där alla betalar skatt efter förmåga och får hjälp efter behov. Erkänn att det gick snett och hjälp till att få Sverige och Svenska folket på fötter igen.

Ylva
Jobb och utvecklingsgaranterade
Jobbcoacher aftonbladet
Expressen om hur lätt det är att bli coach
Fas3 som tvångsarbete
Högberg om Fas3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar