Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Chatrine Ahlgren-Pålsson (KD) tror istället för att veta

Att sjukförsäkringen blev ett skämt är väl de flesta med lite IQ överens om. Men när borgarna applåderande (inte ofta de gör i riksdagen) beslutar om förändringen så visste de om konsekvenserna.


Värre är att politiker förnekar att de fått varningar från tunga instanser att det kommer att slå fel och människor kommer att hamna mellan stolar och stå utan ersättning. Även kd politiker som sägs värna om den lilla människan och har församlingar som påhejare slår sönder människors tillvaro som enligt läkare är sjuka människor är tecken på att kd sålt sin "själ" för att få lite makt.


Så Catrine Ahlgren-Pålsson, om du nu efter dessa år säger "Trodde vi inte att det skulle utmynna i att så många människor har fått komma i kläm." Rapport
Du borde skämmas att överhuvudtaget försöka plocka politiska poäng genom att vara talare på Larmtorget i Kalmar och urskulda dig.

Att tro kan du, Catrine Ahlgren-Pålsson och jag göra när det gäller just vår tro, men när tunga instanser visar varningsflagg för att utslagna människor kommer att fara illa av förändringen i sjukförsäkringen, så tar ni på er ögonbindel och röstar, och än har ni inom kd FORTFARANDE INTE GJORT NÅGONTING ÅT UTFÖRSÄKRINGARNA!!!

Snacka går, men visa något konkret i handling.

Motion om ändring i sjukförsäkringslagen som INTE kd stödde

Studio Ett om utförsäkringarnas effekter

Påskupproret SvD
Påskupproret Aftonbladet
Påskupproret SR
Påskupproret Barometern

Media: DN, Ab, Ab2, Ab3, SvD, Exp, Exp2.
Bloggat: Högberg, Claes Krantz och Kaj Raving på ämnet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar