Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Snälla Maud sluta, jag får skrattkramp i magen :-D

Alltså vilka stolpskott till centerpartister har valt Maud?

Regeringen gör INTE ETT SKIT vid lågkonjunkturen, trots uppmaning och vädjan från IF Metalls ordförande Stefan Löfven och från den låga nivå som banker och andra kapitalister skickade världen så finns det bara en väg och det är upp ur träsket.

Nu vill maud slå sig för bröstet och hävda att det är hon och sittande regering som gjort detta möjligt genom att göra det "lönsamt att arbeta" vilket då borde vara jobbskatteavdraget. Tyvärr förstår de som har jobbskatteavdrag att de måste spara för att ha råd att vara sjuka, eftersom pengar tagits från vår välfärd.

Att sänkt arbetsgivaravgift gynnat unga är INTE sant eftersom en fabrik som bara behöver 100 anställer inte fler för att arbetsgivaravgiften är borttrollad.

maud säger också att de slår rekord med nystartade företag 2009. Kan det vara så att regeringen med maud i spetsen skapade grogrund för bluff företag som Jobbcoacher som med kristaller, yoga och gruppterapi snuvar statskassan. RUT avdraget som gynnade företag med tvivelaktiga grunder börjar importera utländsarbetskraft för att dränera statskassan. Omvänd ROT som gjorde det möjligt för kriminella att göra "bluff" avdrag hos skattemyndigheten med att säga att de gjort jobb som inte gjordes.

Är det dessa företag som maud hänvisar till när hon säger att de lyckats resa upp Sverige.

Regeringen reinfeldt är och förblir bluffarnas regering. De skapar grogrund för kriminalitet som dränerar Sverige på välfärd.

Nej maud du har INTE lyckats!


mauds försök att verka stor

Media: DN1, DN2, DN3, Expr, SvD, SvD2.
Bloggat: Högberg, Kent Persson och vår favorit nätrot Tokmoderaten på ämnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar