Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vad är bästa sättet att skapa vinnande lag?

Vet inte hur Håkan Juholt med resterande i toppen tänker. Har dock förtroende för den omställning och "toppning" som verkar ske.

Vet dock att det måste finnas skillnader med att helt avpolitera personer eller att organisera om samma personer på andra poster.

Att få ett kompetent lag som motsvarar borgarnas kan inte vara så svårt, med tanke på hur dom misskött Sverige de senaste fem åren med löften om ändring av sjukförsäkringen som de applåderande införde trots varningar från myndigheter och andra organisationer. Detta gjorde att i Sverige fick ett stort antal människor lida och lider än. Arbetslöshet som bekämpas med kristaller och yoga, budget mixtrande med Banverket som inte får resurser, RUT som skapar import av arbetskraft och genererar Euroorphans istället för att satsa på ordentlig arbetsmarknadspolitik.

Semesterlag som sänker semesterlönen om det inte regleras i kollektivavtal. Och är du sjuk/arbetsskadad långtid plockade borgarna bort tredje året med semesterdagar.

Nu omformar sig Socialdemokraterna med Håkan Juholt och Carin Jämtin m.fl. hur det går får framtiden utvisa.

Men en liten pekpinne från förr:
"Vi tränade hårt, men varje gång vi började få fram fungerande grupper skulle vi omorganiseras. Jag lärde mig senare i livet att vi är benägna att möta varje ny situation genom omorganisation och också vilken underbar metod detta är att skapa illusionen av framsteg medan det istället åstadkommer kaos, ineffektivitet och demoralisering." Gaius Petronius, ämbetsman i Rom - avled 66 e.kr
Dock kanske inte ovanstående text kan appliceras på Socialdemokraterna eftersom vi omorganiserar inte, utan Håkan Juholt tar in helt nya på posterna.

#Nystart

Expressen om tilltänkt attack på kd

Media: Ab, Ab2, Ab3, Ab4, Ab5, DN, DN2, SvD, SvD2, Ex, Ex2, SVT.
Bloggat: Högberg, Sebastian Stenholm och Johanna Graf på ämnet

4 kommentarer:

 1. "Att få ett kompetent lag som motsvarar borgarnas kan inte vara så svårt, med tanke på hur dom misskött Sverige de senaste fem åren"

  Hur dåligt lag hade Mona i så fall?

  SvaraRadera
 2. Ojdå, har Mona styrt Sverige? Hmm måste ha missat det PMet

  SvaraRadera
 3. Vad var det Mona missade om det är så lätt?

  SvaraRadera
 4. Nja du undrade hur dåligt lag hade Mona. Men citerar "dom misskött Sverige de senaste fem åren"

  Och vad jag vet så har Mona inte styrt Sverige och då kan man inte fråga hur dåligt hennes lag var. Det blir en hypotetisk fråga mot verkligt facit.

  Alltså ett svar på ditt inlägg blir då att jag (Leine) måste ha missat PMet att Mona styrt Sverige (eftersom hon inte gjort det)

  SvaraRadera