Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Vilken klass du tillhör kan avgör ditt boende

Läser lite kring "nyheten" att moderater och adel utnyttjar saker och ting till sin fördel. Bostäder för behövande, bildade och ålderstigna kvinnor. Alltså INTE rika adel par, eller "fredrikor" som uppnått en viss ålder.

Testamenten tenderar att bli otidsenliga, men bildade ålderstigna kvinnor med en normal pension borde vara som gjutna att få del av detta. Kanske sjuksköterskor? Tänk att från Oskarshamn med en hyra på 8000kr få flytta till Stockholm och få hyra en attraktiv lägenhet för 7000kr, borde vara något som tilltalar många. Vet inte om det finns något annat kriterier som de kan falla på.

Men kontentan av detta är alltså att alliansen slår på "fuskande" och "lata" arbetslösa, sjuka och ungdomar. Men att gå runt regler och tjäna på det lite egoistiskt verkar vara helt ok, enligt de som generellt sett tjänar bra och röstar på alliansen, eller?

Klassas mer som idérikedom och företagande, kanske?
"hyrt ut lägenheter till bland annat en före detta ledarskribent, ett par tidigare moderata riksdagsledamöter och personer från adliga ätter. En klar majoritet av de som är skrivna där hade förvärvsinkomster över en halv miljon kronor i fjol eller en betydande förmögenhet."
Dock så förundras jag av att det är tyst om detta. Hade det varit en Socialdemokrat så hade det varit löpsedel och följetong i ett par dagar ;-)

Nu blir det andra "bullar", nu ska länsstyrelsen granska. kanske ger något eko, eller?

Media:

Aftonbladet om hur borgarna försöker gömma hemlösa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar