Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Visst finns det skitmiljö också Emma (KD)

Att KDs Emma Henriksson förknippar Mc Donalds med skitjobb vilket INTE Karin sa. Det är upp till Emma Henriksson. Emma Henriksson sa däremot "Skitmiljö" som Emma Henriksson tror sig veta finns istället. Kanske av erfarenhet från Mc Donalds som hon jobbat på?

Äntligen vågade en politiker Karin Wanngård (S) säga att det finns skitjobb.
"Unga ska inte tvingas ta och lånas in i skitjobb, som att vara säljare och arbeta på provision"

Vad var det för fel Karin gjorde? Inget. Arbetsförmedlingen tvingar, TVINGAR unga och arbetslösa att ta skitjobb. Jobb där ledningen inte bryr sig om personalen, eller ger dåliga villkor. Det ÄR skitjobb.

Att kd politiker inte verkar få in i skallen att "skitjobb" är villkoren i arbetet och att det inte är själva jobbet som sådant är anmärkningsvärt. Det finns de som tömmer latriner som ingen har ens nämnt i debatten kring skitjobb.

Så den billiga poängen Emma Henriksson (kd)som du försökte ta i ett seminarium angående sjukförsäkringen som LO anordnade 27/4. Den får du nu minus på.

p.s. hoppas Mc Donalds läser att du tycker de har "skitmiljö" ;-)

Media: DN, DN2, DN3, SvD, SvD2, SvD3, Exp, Exp2, Exp3, Exp4, Newsmill, Newsmill2, Newsmill3, Ab, Ab2, Ab3, Affärsvärlden, Alliansfritt Sverige med en lista på skitjobb, SVT.
Bloggat: Högberg, Sebastian Stenholm, Peter Johansson, Martin Moberg, Peter Högberg, Charles Berkow, Alexandra Einerstam, Sandro Wennberg, Leine Johansson, Erik Laakso som också visat städartakter också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar