Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Mammons makt över borgare

M-ledning avvisar lag om insyn i partibidragen, erfar SvD.

Någon som är förvånad?
Klart att vi inte är. Har man inte "rent mjöl" i påsen så vill man väl inte stifta en lag som går emot ens ideologi. För att tjäna pengar är ju moderaternas och fredrik reinfeldts melodi.

Det har tutats i arbetare att det ska inte vara fult att tjäna pengar. Men på vilket sätt man får pengar kanske vi kan ha synpunkter på.

Frågor som poppar upp är:
Hur mycket har Mc Donalds givit moderaterna, för att få igenom restaurangmoms och sänkt arbetsgivaravgift för unga är döljt i dunkel och jag tror inte att varken Mc Donalds eller fredrik reinfeldt är pigga på att den uppgiften läcker ut.

Moderaterna undrar och har bett om granskning av bidrag till Socialdemokraternas. Bl.a. hur mycket pengar som facken egentligen bidrar med genom att dela ut material m.m. Och vi har bett Moderaterna och Kristdemokraterna att de åtminstone redovisar sina "hemliga" bidragsgivare.

Men vem går mammons väg?

Har Moderaterna och andra i den borgerliga alliansen fått bidrag från ex. MTG för att luckra upp och "förenkla" Radio & tv-lagen, genom att som vanligt försämra för oss invånare i Sverige.

Nu kan vi få upp till 12 avbrott/timme av reklam i TV4. Är det det här vi tittare vill ha? Detta med reklam har retat upp filmare förr, som Clase Eriksson som stämde TV4 för all reklam som förstörde hans filmer.

Vilken annan orsak än att detta är ett beställningsvärk från starka ekonomiska intressen som betalat moderaternas kampanjer, lex USA.

Så vad vill vi ha i Sverige.

Ett land som gör allt för den med mest pengar eller de som ser till folkets behov?Annat: Fillipa och jag denna blogg vill inte se att kopplingen "Jag heter Filippa Reinfeldt och är talesperson för Moderaterna i sjukvårdsfrågor." blir fel i VALTIDER!!
Det skulle kunna stått:
Jag heter Filippa Reinfeldt och Jag är själv mamma till barn med svåra allergier.

Eller kan det vara så att detta tajmades för att ligga vid valet ;-)

2 kommentarer:

 1. Hej Leine!

  Jag vill bara snabbt flika in efter ditt blogginlägg. McDonald’s har inte skänkt några pengar till något politiskt parti. Vi är helt opolitiska och tar inte ställning till några politiska frågor. Vi finns här för att sälja god mat och alla är välkomna in i våra restauranger.

  Vänliga hälsningar Johan Tennbäck, Kundserviceansvarig McDonald’s Sverige

  SvaraRadera
 2. Tack för den dementin. Dock kvarstår faktum att vi vet ju inte med säkerhet eftersom moderaterna inte vill visa vart pengarna kommer ifrån.

  Sedan kanske man kan säga det eftersom Mc Donalds betalar väl avgift (avdragsgill) till Svenskt näringsliv. Som i sin tur ger (eller inte?) till moderaterna.

  Men som sagt, alltid bra med en dementi.

  SvaraRadera