Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Anders Borg sänker sin egna bank

Snacka om att vara populist och även illojal.

Hur kan anders borg gå ut och säga "vi ska stoppa skatteflykten från apoteken". Är det inte så att detta var ganska uppenbart efter alla larm om friskolor och vårdföretag som plockar ut massa vinster, att näringslivet också skulle göra det med apoteken.

anders borg försöker även uppmana kunder i Nordea att byta bank om man inte tycker om de bonusar och lägenhetsaffärer som kommit upp till utan. Bonusar var anders borg med att återinföra tillsammans med resten i "arbetarpartiet" nya moderatern.

Sedan funderar jag lite vad anders borg egentligen säger. För en av ägarna är ju anders borg eftersom staten äger runt 13% av Nordea. Varför vill en ägare att man ska byta till annan bank?

Förklaring:
1. anders borg och hans gelikar i den borgerliga alliansen har fått muta av resterande banker i valkampanjbidrag och kör Nordea i botten?

2. anders borg kör allt i botten sedan försöker komma till undsättning och skälla på näringslivet för att skapa sympati med borgarna inför valet 2014.

3. anders borg visste inte att staten var ägare till Nordea (veckans EPIC FAIL).

4. det är anders borg och den borgerliga regeringen vi talar om så de vet nog inte så mycket kring samhällsekonomi och näringsliv? ;-)

Dags att byta regering!!

Media: svd, Di, di2, di3, ab, ex, ekot, Resume, Ek, Va, Va2, Va3

3 kommentarer:

 1. Fingret i luften för att kolla vart vinden blåser.

  Moderaterna har vant sig vid att sakna opposition. Därför kan de göra lite som de vill och säga lite som de tycker.

  Man får hoppas att det blir någon ändring på detta snart!

  SvaraRadera
 2. Det är mycket snack och lite verkstad för Anka nBorg och hans själsfrände Reinsvält. Det gäller för dem att hela tiden ha fingrarna i luften för att känna av stämningrana i samhälet och sedan snacka på som de vet att folket gillar.
  Men sen blir det inget mer. Platt fall!

  Bengt Nilsson, klassisk sossse

  SvaraRadera
 3. Håller med er båda, tyvärr så verkar borgarna putta svenskar över kanten för sin egna vinning skull. Hoppas att de andra som tyvärr hjälper till att putta genom jobbskatteavdrag och BIDRAG som RUT o ROT som dränerar Sverige, snart vaknar till

  SvaraRadera