Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Borgarna skiter i ungdomarna

Att lägga upp bollen på straffpunkten sedan plocka ut Fredrik Reinfeldt från målet, får borgarna skylla sig själva om det blir enkla mål.

Att Jasenko Selimvoic nu går ut och älskar ungdomar och säger att arbetsmarknaden är stängd och ungdomar har svårt att få jobb, är inte sant. Vad vet jag Jasenko Selimvoic kanske inte fattar att genom borgarnas "förenklingar" så är ungdomarna tvingade av staten till daglönare i form av slavkontrakt med bemanningsbolag eftersom borgarna gjort det lättare för företagen att SÄGA upp fast personal för att sedan ta in dom som inhyrda och då är man anställd från dag till dag.

Borgarna ändrade också så de som precis kommit in på ett jobb kan bollas mellan olika anställningsformer i flera ÅR, så vad de kan få är ovissa anställningar som ger dom sämre möjligheter att skaffa lägenhet, bil, hus m.m.

Jasenko Selimvoic slänger sig med ord som "dynamik", den person som jag mest förknippar med ett dynamiskt samhälle är national ekonomen Marion Radetzki som säger att de som står i industri eller andra yrken med låga krav på utbildning ska ha hälften i lön. För er som läser detta så betyder det att tjänar man idag 22500 så ska vi alltså med Jasenko Selimvoic hjälp bara tjäna 11250kr/mån innan skatt. Borgarnas politik går ut på att överfylla arbetsmarknaden med sjuka och hungriga arbetslösa för att sätta press på arbetsmarknadens parter.

Det är vad ett samhälle i dynamik är enligt borgarna, Jasenko Selimvoic och nationalekonomer.

Sedan kan jag säga herr Jasenko Selimvoic att facken inom industrin var initiativtagare till Industriavtalet som ökade industrins produktivitet med 100% och reallönerna med 3.1% på 10år!!!!

Inte borgarna, inte Svenskt Näringsliv utan facken de borgarna säger inte gör något för deras medlemmar och Sverige.

Så Jasenko Selimvoic, varför vill du förstöra och trycka till vår arbetsmarknad där facken mest, men även företagarna har redan och gör stora åtgärder för att stärka Sverige. Ett Sverige som du, Jasenko Selimvoic och dina borgarkollegor sakta men säkert förstör.

Sedan säger du i din artikel att du, med Fredrik Reinfeldt vill skapa ett "mentalt välstånd", hur tänker du då när borgarna röstade igenom utförsäkringslagen och plockade ner a-kassan så människor tar livet av sig för att de inte klarar av att leva på gränsen. Är det att skapa ett mentalt välstånd?

Saknas nog några pommes i din Happy Meal

Media: Di, nykoll, Svd, Ex, Ekot
Blogg: L1, L2, Annika, Göran
Annat: Industriavtalet - Facit, Wiki om Mental

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar