Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Juholt, gör det enda rätta!

Det är helt otroligt hur allting som rör Socialdemokraterna antänds så lätt i media. Kan det vara nyhetstorka? Det borde det inte vara när man läser om syriska protester, kris i Grekland & Italien, flera hundratusen arbetslösa i Sverige, utförsäkrade som har det svårt att få ekonomin att gå ihop, vård och apoteks skandaler med privata företag.

Men ändå verkar ett kritiskt sms kring Håkan Juholt vara det mest genomsyrande i svensk riksmedia.

Att Anders Johansson skickar ett kritiskt sms till kreti och pleti är ganska förvånande att man gör som ledande Socialdemokrat. Om nu Anders Johansson hade problem med Håkan Juholt så kan jag citera vad en äldre facklig sa till mig när jag skickade lite mail hit o dit
"Leine ibland kan det vara bättre att lyfta luren och prata med berörd, så ni inte har missförstått varandra"

Än konstigare och nästan lite oroande är att Jonas Morian också han "Socialdemokrat" ger sig in i den löjliga leken och kräver Håkan Juholts avgång. Jonas Morian ska vi då veta har varit Attendo cares informationschef. Med alla vårdskandaler som står som spön i backen så borde han veta om att inte spä på mediadrev #3.

Kan det då vara så att någon inom Socialdemokraterna återigen kanske står på avlöningslista hos Timbro, som är borgarnas tankesmedja (inofficiellt)?

Kanske Håkan Juholt borde ta en och annan i örat ;-)

Detta med "kris i partiet" verkar vara ett Sthlm problem där Expressen och Aftonbladet hänger som iglar över s.k. Socialdemokrater. Igår skrev jag in 11st nya till Socialdemokraterna för de vill verka för Socialdemokraternas värderingar i ett samhälle där vi tillsammans måste gå in i framtiden.

Inte lämna kvar sjuka, arbetslösa, ungdomar, invandrare eller pensionärer som fredrik reinfeldt med centern, kristdemokraterna och folkpartiet gör.

Bli medlem du också i Socialdemokraterna


Annat länkat:

9 kommentarer:

 1. Ett litet råd från en modern ledarskapskonsult. Alltid, alltid skriva för och efternamn med stora bokstäver. Även på de du intetycker om. Det kan annars upplevas som att du använder klassisk härskarteknik och vill förringa dina motståndare. Kallas också disrespekt. Och det gör du väl inte?
  Jonas Morian VAR informations chef. Han slutade 2010.

  SvaraRadera
 2. Jag jobbar inte längre för Attendo. Är frilansskribent och kommunikationsrådgivare sedan i våras. Totalt jobbade jag på Attendo i två-tre år av mitt liv, medan jag varit socialdemokratin trogen i över 25. Vilket tror du väger tyngst för mig? Och att antyda att jag skulle stå på Timbros avlöningslista är faktiskt direkt förolämpande! Bemöt gärna det jag skriver sakligt och avstå från personangreppen.

  SvaraRadera
 3. Sori, såg nu efter era reaktioner att den uppgift jag fick kom från en länk i FB. kollade inte inlägget i bloggen och det var från 2008. Så inte informationschef alltså. Timbros lönelista har vi haft Socialdemokrater för som varit (eller förgrening) så alla andra är spekulativa (Lena Melin) så varför inte jag ;-)

  Sedan Peter tar jag till mig av kritiken med stor bokstav vid namn.
  Rackarns att du genomskådade det ;-)

  Märker att det är svårt att skriva i en bil som kör 100km på dålig väg

  SvaraRadera
 4. Hoppas du inte de körde bilen själv. Har själv funderat på om det finns en sammansvärjning bland högersossar, med tyngdpunkt i Stockholmstrakten, att få bort Juholt. Morian och den moderne ledarskapskonsulten Strobl skulle då mycket väl kunna tänkas ingå i den.

  SvaraRadera
 5. Nä tur är väl att jag sitter längst bak i minibussen. En fördel är att man har överblick vad andra gör ;-)

  Är på väg till Södertälje, så är ngn pigg på en dementi/min sida av saken intervju slå en pling

  Nu rös jag till högersossar. ;-)

  SvaraRadera
 6. Just det, har skrivit stor bokstav på namnen. Men Peter, det gäller inte alliansens företrädare va? ;-)

  SvaraRadera
 7. ;) Leine, det gäller alla. Använd argument istället. När det gäller alliansen så finns det så mycket att klaga på så kör hårt;)
  Arne Roland, tur för mig att jag bor låååångt från Stockholm. Jag har under denna vecka blivit kallad liberalsosse, vänstersosse, trotskist(!) och högersosse.
  Jag vet inte om det finns konspirationer. Det kanske det gör. Men jag tillhör ingen av dom. Om den dagen skulle komma att mitt förtroende är slut För Håkan Juholt så kommer jag att säga det.

  SvaraRadera
 8. Snälla Peter inte via sms till Expressen va?!?!? ;-)

  SvaraRadera