Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Framtidens LO hur ska det ledas?

Fick besök på utbildningen av Karl-Petter Thorwaldsson, som bl.a. blivit föreslagen av IF Metall till nästa LO ordförande.

Det märks att Karl-Petter Thorwaldsson har fötterna på jorden och kommer att påverka tillsammans med de olika facken, andra organisationer och Socialdemokraterna, Sverige mot ett mer demokratiskt och jämlikt samhälle.

Det Karl-Petter Thorwaldsson säger stämmer bra överens med vad Håkan Juholts visioner för demokrati och "paraplypolitik" i Sverige, och det känns tryggt att vi från de samverkande organisationerna har samsyn på utvecklingen mot ett Sverige där vi tillsammans står starka och går tillsammans in i ett Sverige i framtiden.

Kommer att få en liten kort intervju med Karl-Petter Thorwaldsson och den läggs upp här på bloggen till vänster, runt 12:15.

2 kommentarer:

  1. Skilj partiet och facket åt.

    SvaraRadera
  2. Problemet är att medlemmarna röstar på borgarna som sabbar lagar och försöker påverka kollektivavtalen genom mass utförsäkringar och okontrollerad arbetskraftsinvandring, sedan vill medlemmarna att förtroendevalda i facket ska fixa sörjan som de åstadkommit !!!

    SvaraRadera