Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Jag älskar Riksrevisionen

Säga vad man vill, men nej kd ni har sålt er själ för lite makt och tyvärr så påverkar det era värderingar och handlingar. Många (tror jag) ser kristdemokraterna som ett parti som står på de gamlas sida och värnar om de svagas.

Inget kan vara mer fel.
kristdemokraterna var med och utförsäkrade sjuka ut i osäkerheten, och de applåderade detta tilltag. Många uppmärksammade fall med bl.a. självmord. Dock väldigt tyst bland folket i allmänhet. Nu har ju kristdemokraterna med chatrine alghren-pålsson i frontlinjen bet om ursäkt och att de inte visste. Naturligtvis visste de vad som skulle hända


Nu har maria larsson också gått ut och beskyllt anställda för att de med fara för sin anställning och att utförsäkras ur borgarnas skämt till a-kassa och ett fas3 i framtiden, inte vågat varna för missförhållanden på vårdbolaget carema.
Nu säger Riksrevisionen att borgarna (inkl. kd) visst fått varningar om missförhållanden

"regeringen redan 2008 varnades av Riksrevisionen för bristande kvalitet inom den privata äldrevården. "

"Riskrevisionens granskning visar att regeringen inte har skaffat sig tillräcklig kunskap om äldreomsorgsmarknaden fungerar tillfredställande."
Vad ska maria larsson hitta på nu för ursäkt?

Ett litet till citat bara:
"den som vanvårdar djur i Sverige dömas till högst två års fängelse. Vanvårdar man människor kan man få bonus i stället."

Svenskar det måste bli ett slut på den cyniska nedmonteringen av vår gemensamma välfärd!!!
PROTESTERA!!!

Media: Ekot, Ab, Ex, Ex2, Dn, Dn2, Dn3, Di, Svd, Svd2, Rapport
Annat: Länk till rapportern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar