Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Hägglund, vem annars skulle göra det

Kristdemokraterna har nu extra riksting och det verkar behövas med ett parti på fallrepet och kris kring vem av två som ska leda. Men Göran Hägglund har i sitt tal nu upprepat "Vem annars skulle göra det?". Vet inte exakt vad Göran Hägglund menar, men ett mer totalt misslyckande att utgå från sin slogan "Ett mänskligare Sverige" och sedan föra en politik som gör tvärtom är ett total FAIL.

Göran Hägglund har med Kristdemokraterna och resterande allians lyckats göra Sverige till ett kallt och egoistiskt samhälle där individen ska tänka på sig själv och inte hjälpa andra. Göran Hägglund och kristdemokraterna har varit med att sätta arbetare mot arbetslösa, friska mot sjuka och ungdomar mot äldre. Alliansen där Göran Hägglund och Kristdemokraterna sålt sin själ till har ökat på barnfattigdomen och värre lär det bli med den flathet som sittande Regering uppvisar i att kunna bedriva aktiv arbetsmarknadspolitik för att stabilisera Sverige.

Men som sagt Göran Hägglund utropar sitt "Vem annars skulle göra det?" och det är vad vi inom oppositionen sagt hela tiden. Att sabba Sverige och dess invånare genom att montera välfärden och stilla sittandes se på förfallet "Vem annars skulle göra det?" om inte Göran Hägglund och Kristdemokraterna med resten av allians Regeringen.


 Media: Ex, Ex2, Ex3, Ex4, Ex5Svd, Svd2, Svd3, Svd4, Svd5, Svd6, Svd7, Svd8Ekot, Ekot2, Ekot3, Ekot4,  Ekot5,  Ekot6,  DN, DN2, DN3, DN4
Blogg: Martin, Peter
Annat: Politometern om Barnfattigdom

Fler inlägg på NetrootsPolitometernBloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar