Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Stieg Larsson gör Sverige populärt, vad gör Reinfeldt?

Det finns mycket som gör Sverige omtalat ute i den stora vida världen. Nu senast har Stieg Larssons och då med den engelska filmatiseringen  ”The girl with the dragon tattoo” satt Sverige på den internationella kartan.


Vad kommer då turister att hitta i Sverige när de kommer hit sommaren 2012? Mycket fint finns att se och beundra, men tyvärr så har Sverige blivit ett "kallt" land där den s.k. välfärden plockats ner bit för bit och "de hungriga lejonen" mentaliteten har fått styra Sverige sedan borgarna tog över 2006.


Utanförskapet har ökat och inte det som borgarna slogs och kämpade mot där de som var "utanför" faktiskt fick mat på bordet och en Försäkringskassa som accepterade specialisters intyg. Nu har borgarna mer eller mindre plockat bort matskålen och vill på så sätt "göra" dig frisk.


Reinfeldt värnar om välfärdens kärna men det han verkligen menar är kärnväljarna som han lockar med jobbskatteavdrag, RUT och att de ska äta billigare hela 3kr (kostar staten 5.4miljarder) på restaurang.


Turister kommer alltså kunna beställa en pizza 3kr billigare (snitt på sänkt mat, många sänkte inte alls) men många kommer nog ge en 20kr till de fattiga och då speciellt barn som drabbas extra hårt när fattigdomen nu breder ut sig då Sverige splittras precis som borgarna vill.


Den som har ska få mer a'la Kristdemokraterna.

Media: SvD, SvD2, SvD3, SvD4Financial Times, The Daily News
Blogg: Ett hjärta rött, Markus, Sebastian
Annat: IMDb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar