Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Borg är Reinfedlts Chihuahua

Skälla kan dom och skramla lite för att med ett mediaspel och lura väljare att tro på deras charad att arbetslinjens moderater minsann bankar skiten ur kapitalisterna. Inget kan dock vara mer fel. Men så är det just ett spel för galleriet.

Anders Borg går ut och råskäller på att bankerna tar ut för mycket i vinst och inte hjälper till att få snurr på ekonomin. Precis som om Anders Borg och Fredrik Reinfeldt skulle göra det, med sin apatiska näringslivspolitik.

Varför utnyttjar inte Anders Borg det statliga ägandet i SBAB och Nordea och tvingar genom ägandeskapet bankerna att justera ner räntorna. Då lär andra banker följa efter.

Så vad väntar du på Anders Borg?
Ahhh det var ett spel för att lura arbetarna och andra väljare att tro på er som välfärdens skapare (lex Arkelsten) och antikapitalister? Är ni Nya Vänsterpartiet nu när Stefan Löfven börjar forma sitt lag och Socialdemokraterna börjar hämta hem tappade röster?

Kanske ska döpa erat parti till Ny Rika, efter att ni säljer ut Sverige för underpris till kompisar inom Alliansen och hjälper företag tjäna pengar på vårat välfärdssystem.

Rösta på originalet Socialdemokraterna och inga dåliga 2000-tals kopior nästa gång ;-)Media: Ekot, Ekot2, Svt Svd, Svd2, Svd3, Ab, HD, LT, AV, DN, GP, ekuriren, Ab
Blogg: Röda Berget, Ola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar