Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

När arbetslösheten ökar, står borgarna stilla

Gammalt ordspråk som faktiskt gäller. Det enda Fredrik Reinfeldt verkar vilja göra för att få ner ungdomsarbetslösheten är att sänka priset att äta ute genom att skjuta till 5.4 miljarder och göra ung arbetskraft billig genom den sänkta arbetsgivaravgiften (det arbetare avstått i lön).

Många menar att Fredrik Reinfeldt ser trött ut i debattprogrammet "Agenda". Klart han är trött, efter att ha slaktat det mesta av välfärden och ställt sjuka och arbetslösa på bar backe, så är det klart att Fredrik Reinfeldt är trött.

Det är dags att svenska folket inser borgarnas fallerande koncept med att göra de som inte har ett jobb eller inte kan jobba, hungriga. Allt efter devisen "hungriga lejon jagar bäst". Tyvärr är det nog en sanning med modifikation. Är ett lejon hungrigt kan det ta fel beslut, inte vänta och då tömma ut sina sista kraft resurser. "tänkte inte på det".

Media: Svd, Svd2, Gp
Blogg: Högberg, Röda Berget, Nya Brittas, Humalabrat, Moberg, Ab-blogg
Annat: Sida för de som drabbats

2 kommentarer:

  1. Han har ingen önskan att få ner arbetslösheten. Han vill sänka trösklarna.

    Tyvärr fråga inte journalisten hur han tycker att trösklarna ska sänkas. Men det är rätt uppenbart att det är lönerna som ska ner.

    SvaraRadera
  2. Sant, journalisterna darrar inför överheten. Att våga fråga och utmana lär sig inte journalister. Så vi bloggare och andra intresserade måste ta i för att väcka det "sovande folket"

    SvaraRadera