Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Brända jordens taktik

EPA/EttoreFerrari/AllOverPress/arkiv
Fredrik Reinfeldt med resterande alliansare har slaktat mycket av den svenska modellen och slagit människors liv i spillror genom utförsäkringar och totalt obefintlig arbetsmarknads politik. Kan kanske liknas vid Anja Perssons beslut att inte tävla mer. För både Anja Persson och Fredrik Reinfeldt har det gått fort utför. Anja Persson stilade med ett magåk vid vinst medan Fredrik Reinfelt landar med magplask.

Om Stefan Löfven skulle kunna hjälpa till överallt där borgarna härjat är svårt att se, men en god chans att med fackförbund och samarbetspartier kunna hjälpa där det behövs mest som barnfattigdom, utförsäkringar, ersättningar i A-kassan och ungdomsarbetslöshet är några fokus områden som Fredrik Reinfeldt verkar ha givit upp.

Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen har nu åter fått medborgarnas förtroende enligt ny undersökning. Nu gäller det att nå fram med vår politik och visa på skillnader mellan ett arbetarparti och ett arbetarnas parti.

Media: ekuriren, NSD, Ps, Unt, E24, HD, Sogn, GP, GP2Rapport, DN, SR, LT, Nskåne, Svd, BT, Yle, Ekot, Folket, Ex, Ex2, Unt2
Blogg: Härnösand AK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar