Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

För ett omänskligare Sverige

Göran Hägglund vill att Kristdemokraterna ska få mer rampljustid. Visst vill jag hjälpa dom att få det.

Kristdemokraterna var med och röstade för att sjuka ska tvingas till arbetet, och applåderade detta beslut i Riksdagen (väldigt ovanligt med applåder vid beslut). Att folk inte orkade med kampen mot Försäkringskassan som agerade enligt de nya reglerna, tog självmord och psykvården är nu mera överfull är också det Kristdemokraternas fel genom att de gjort livet osäkert genom att tvinga cancer/svårt sjuka människor som mår dåligt till jobb.

Kristdemokraterna var med och röstade för att våra barn ska få mer Kadmium i maten efter att alliansen tog bort den extra skatt som skulle göra det mindre lönsamt att strö ut Kadmium. Det är Kristdemokraternas "barnperspektiv".

Kristdemokraterna har gjort livet surt för ungdomar genom att vara med och försämra deras arbetsrätt på arbetsmarknaden genom att "förenkla" lagen att gälla 0-24månader och ovissa anställningar. Därmed tog bort 1-12mån sedan tillsvidareanställd. Nu kan arbetsgivaren trixa p.g.a. att Kristdemokraterna röstade igenom en "förenkling".

Det finns en hel massa. Hoppas du är lite nöjd av lite bloggljus Göran Hägglund


Media: DiExEx2Ex3Ex4Ex5SvdSvd2Svd3Svd4Svd5Svd6Svd7Svd8EkotEkot2Ekot3Ekot4,  Ekot5,  Ekot6,  DNDN2DN3DN4
Blogg: MartinPeter
Annat: Politometern om Barnfattigdom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar