Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Den borgerliga bidragsnotan

Det har sagts att under Socialdemokraterna så var många bidragstagare fuskare och skulle kunna arbeta. Tyvärr ser inte dessa personer att för det första så är det försäkringar  det handlar om. Försäkringar som även i det privata fuskas med. Bratzen i Stockholm som skriver sin bil på pappan som bor på landet för att få lägre försäkringspremie. Eller de som skadar sig själva för att få ut pengar.

För det andra så måste vi lita på varandra för att kunna bygga ett stabilt samhälle. Det betyder att om en läkare säger att en patient är sjuk så måste samhället tro på det och hjälpa till.

Borgarnas paradgren är misstro, att misstro läkare, sjuka, försäkringskassan, arbetsförmedlingen och  fackliga som försöker hjälpa de sjuka till rätt väg i försäkringsdjungeln.

Nu har Fredrik Reinfeldt med Anders Borg i spetsen skjutit över kostnad från försäkringarna till kommunernas ansträngda ekonomi då socialbidragen ligger på 10 000 000 000kr. Detta eftersom borgarna helt enkelt ryckte undan mattan för sjuka och arbetslösa. Varför?

Allt för att kunna finansiera jobbskatteavdrag, RUT, ROT, krogmomssänkning.

Vet du Svensson vad du har för skydd när det drabbar dig?
Troligtvis socialen då du inte kan behålla huset, bilen eller ha råd att köpa mat och mediciner då du blir utförsäkrad.

Men ett citat från Statsministern själv kanske lugnar oss:
"Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt skall inga standardkrav skattefinansieras. De hälsosamma riskerna är mycket mänskligare än den falska tryggheten."

Media: Svd, NyV, Rapport, DN, Dagen
Blogg: Bokstavsprinsessan, Moberg, Ett hjärta rött, Tord, Röda Malmö
Annat: AFS, AFS


Annan media: SvD 1234Norrländska socialdemokratenDagbladet,Västerbottens folkbladÖstranDala-demokratenKommunalarbetarenDN DN2 DN3 DN4 DN5 SvD GP HD SkD AB AB2 AB3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar