Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Inga satsningar på ungdomar förren 2014


Fredrik Reinfeldt och Anders Borg har inga planer på att hjälpa ungdomar utan arbete. Inga insatser kan de räkna med, enligt Margit Silberstein på SVT Aktuellt "enligt Regeringskansliet så kommer inga förslag i vårbudgeten och inget till hösten förmodligen, utan till valåret 2014".


Hur tänker Fredrik Reinfeldt där? 
Först beklagar han att ungdomsarbetslösheten är stor sedan gör han inget åt den. Mer ett försök att plocka politiska poäng till valåret 2014 och därmed offra ungdomarna, Vicket Epic Fail!


Men idéerna kanske är slut och en handlingsförlamad Statsminister som inte vet hur man genererar arbetstillfällen i lågkonjunktur. Fredrik Reinfeldt läs gärna på om beredskapsjobb, miljonprogram och infrastruktursatsningar.  Ja just det de 100miljarder som Socialdemokraterna sparat ihop för att kunna ge bra hjälp och stöd och satsningar vid lågkonjunktur har Fredrik Reinfeldt slösat bort på rika genom jobbskatteavdrag, RUT, ROT och sänkt krogmoms.


Ja ni ungdomar, ni kanske bör tänka på vem ni ska rösta på 2014.
Och ni föräldrar, hur röstade ni, för era barns framtid, eller?


Det är inte Fredrik Reinfeldts fel egentligen, det är borgarnas politik så om ni röstade på borgarna har ni ju sagt till era barn att de ska få det svårare än ni att få jobb, helst lägre lön och ovissa anställningar. 


Media: Aktuellt onsdag








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar