Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Snart är det sommar & sol


Det är dags för den borgerliga alliansen att se upp nu när Stefan Löfven och de berömda gräsrötterna åter fått gödning genom den nytändningen som varit under våren.

Snart kommer sommaren då Sverige förhoppningsvis blir varmare, efter en kylslagen vinter i dubbel bemärkelse. Då klimatet inte är ett prioriterat område av nuvarande Regering i Sverige så rekommenderas ett par solglasögon då UV-ljus kan skada ögonen. Denna design har jag fastnat för, speciellt då det följer med "en stor logotyp i RÖTT".

Björn Borg - BBWade1: Sportig båge med metallfront och acetatskalmar. Stor logotyp i rött på skalmen och mörkgråa glas. Företaget Björn Borg har funnit sedan 1989 och är idag ett globalt modemärke. Den sportiga solglasögondesignen bygger på arvet från Björn Borg med trendiga inslag. Du hittar den hos Lensway.se

Som Dagens Nyheter skriver:
"Det är ingen som ser om ögonen är trötta, ledsna eller glada när du har på dig solglasögonen. Och det kan vara en skön känsla att ha det där rummet. Solglasögonen signalerar också att man är nån, oavsett om man vill vara rockstjärna eller maffia. Även om en tjej inte är prinsessan Madeleine är det kanske lättare att låtsas bakom de likadana solglasögonen"

Media: DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar