Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Tyst och foglig ska arbetare vara

Visst hade vi på känn att när inhyrningsvågen sköljde över Sverige och den borgerliga Regeringens förändringar i LAS infördes blev arbetsmarknaden osäker. Det leder till att bemanningsanställda och vikarier får s.k. SMS-jobb om var dom ska vara och när.

Att ställa upp jämt, lite ledighet som semester,  åsidosätta sin familj och resten av privatliv med intressen, kommer att leda till stress och depression bland de med osäkra anställningar och öka samhällets kostnader.

När ska företagen ta ansvar för sin personal som arbetar på företaget, eller ska vi tillåta en "andra klassens" arbetare som inte vågar säga något som är fel med sina arbetsuppgifter för då åker man bort. Inte känna tillhörighet i arbetslivet.

Regeringen har ett mål och det är lågavlönade och rättslösa arbetare helt enligt Radetzkis teori (som inte visade sig vara korrekt 1997).

Det är dags Svensson att förpassa borgarnas ideologi till det förgångna 2014 har du chansen att rösta på ett parti för arbetarna, INTE arbetslinjen som krossat många familjer och liv i misär.

Media: Ekot om Skitliv, Gp, 2eKuriren, 2Ab, Folket, Bt, Vk
Annat: LO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar