Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Kanske dags att ta ansvar?

Skolriksdagen har nu varit. De som deltog har landat och fått till sig ny kunskap och tips. Det är nu dags att ta tag i den svenska skolan och det övergripande och partiöverskridande.

Kommer borgarna fortsätta spara på skolorna och tvinga kommuner att se överetablering av friskolor eller kommer dom agera utifrån barnen och ungdomarnas bästa?
"Gymnasieskolan är redan i dag under stark press på grund av överetablering och en kommunal ekonomi som skadas av Sveriges höga arbetslöshet. En besparing ovanpå det om 1 360 miljoner kronor gör inte situationen lättare. Regeringen måste dra tillbaka de stora besparingarna på gymnasiet." Ibrahim Bylan
Det är dags att börja inse att inte bara en generation utan flera är på väg att bli underlärda i det svenska skolsystemet. Nu bjuder Socialdemokraterna upp till samtal för att ta ett gemensamt ansvar över partigränserna för att skapa stabilitet och en framtid för barn och ungdomarna. Kommer borgarna att ta denna hand eller fortsätta sin brända jord taktik.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar