Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

KemikalieCentern lurar väljarna och media

Ett nedslaget Centerparti med en partiledare som engagerat sig halvhjärtat i miljöpolitik och nu inför valet börjar ge löften kan bara resultera i minskat stöd från väljarna.

Till dig som slentrianmässigt röstat på Centerpartiet så kanske Annie Lööfs tafatta försök att värna om miljön är som en hypad upplevelse. Men tro inte på löften som inte kan hållas eller att dölja sitt verkliga syfte.

Centerpartiet har dessa år vid makten blundat och medverkat vid antal försämringar inom djurskyddet, verkat för att bygga ut kärnkraft (vilket de var emot förrut) och Centern har varit pådrivande om att öka mängden Kadmium i vår natur och mat.

Så tro inte på Annie Lööf att hon nu vill minska användning av farliga kemikalier genom skatt då Centern tog bort skatten på Kadmium (som räknas som farlig).
"Vanligt vetemjöl innehåller så höga halter av tungmetallen kadmium att det kan vara hälso­farligt"  
Men varför skriver inte tidningarna om att Eskil Persson och de andra hantlangarna i den borgerliga regeringen tycker att det är bra med kadmium i maten, eller varför gjorde dom det billigare att ösa ut kadmium på åkrar?
Media: Ab, Svt, Öp, Ekot, DN, GP, MSN, Skånskan, UNT, NT, HD, NSK, SydS, OT, GD, KK, LT, LaT, eKuriren

Inlänkat: Kadmiumregeringen, Eskil orsak till alla benbrott, Miljöministerns hycklande, Eskil ge upp, Ta ansvar, Tack Centern för billigt kött

Gamla länkar: DN, Mvt, Svt SVTSvDDNP1EkotExSvDSvDSvDSvDSvDSvDAbAbGpEkotEkotSR S1Tv4SvtNyTekeKurirenSTGDLtzDN, Mvt, Svt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar