Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

När ska Reinfeldt vakna?

Sverige är ett land i kris. Kanske inte som stat då Fredrik Reinfeldt coh Anders Borg höjs till skyarna av finansvärlden för sina skattesänkningar för företag och rika. Men många invånare i Sverige har slagits ut från försäkringar som går med MILJARDER i överskott. Pengar som arbetare avstått för att hjälpa sina arbetslösa och sjuka kamrater, dessa pengar betalas tillbaka till företagen eftersom många utförsäkras. Pensionärer har inte fått hjälp mer än några hundralappar som inte kompenserar prishöjningar.

Många är dom som vill ha jobb men jagas av Arbetsförmedlingen utifrån borgarnas ideologi att alla arbetslösa är fuskare. Likaså jagas sjuka av Försäkringskassan utifrån ideologin av borgarna att sjuka är simulanter.

Detta har gjort Sverige till ett fattigt Sverige. Staten har pengar och försäkringar går med överskott, men människorna de som står utanför har inget att leva av.

Detta leder till att vi allt oftare ser rubriker som:
Pensionen räckte inte till – tvingades stjäla mat
Får man snatta när man är fattig
Kvinnan snattade mat på Domus

Det är dags att inse att borgarnas systemskifte av Sverige från ett solidariskt till ett egoistiskt samhälle har blivit en katastrof för större delen av invånarna i Sverige.

2014 kan du göra skillnad genom att byta borgarnas ideologi som gör Sverige till ett kyligt land, eller Socialdemokrati som gör Sverige varmt och tryggt att leva i.

Media: N24, Ab, LT, Kb, Hb, Tv3, Familjeliv, eKuriren
Blogg: Moberg

Mobergs länkar:  Iréne Karlsson Sjöström och Social Aktion Nu ochMagdalena Andersson och Solrosuppropet 1 och Solrosuppropet2 och Onådiga luntan och Martin Moberg och Göran Johansson och Ola Möller och Fasornaoch Leine Johansson och Dagens Arena 1 och Dagens Arena2Arbetet,AllehandaBorås TidningHela GotlandVästerbottens folkblad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar