Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Den dåliga förloraren Reinfeldt

Visserligen har Fredrik Reinfeldt gjort uttalanden som uppfattats som främlingsfientliga (SvD) men att nu blunda för extremhögerns frammarsch i Europa och istället varna för jämställdhet och miljö är i överkant, även för Reinfeldt som är fram till valet 2014 Statsminister i Sverige.
"Nu får vi en svensk vänster som definieras av krafter till vänster om Socialdemokraterna i sitt motstånd mot en marknadsekonomi, mot arbetslinjen och för en misstro mot människors möjlighet att välja. Här har vi mycket att göra. Det hoppas jag att många i partiet ska känna inspiration att göra när det här får sjunka undan" //Fredrik Reinfeldt
Tu att Stefan Löfven inser vad som händer i i världen och speciellt Europa där extremhögern går framåt i en alltmer svikande styre som inte verkar bry sig om arbetslösheten som är en grogrund för dessa partier.
"I går röstades nazister in i Europaparlamentet och extremhögern växer även i Sverige. Då väljer Reinfeldt att varna för partier som engagerar sig för miljö och jämställdhet. Låt mig vara tydlig, miljö och jämställdhet är inga ytterlighetsfrågor – det är avgörande framtidsfrågor. Att Reinfeldt inte förstår det är en orsak till Moderaternas kollaps" //Stefan Löfven
Det är dags att förpassa en borgerligtstyre till historien vid riksdagsvalet. Tyvärr missade vi europavalet att ta ställning för ett mänskligare Europa där högern blev än mer höger.

Gör din röst hörd, engagera dig du med i Socialdemokraterna.

Media: Ab, 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar