Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Nu är det officiellt med SD


Har bloggat om de trevare som folkpartiet gjort mot sverigedemokraterna, men kanske har jag varit för snäll med att "bara" skriva om sd och deras försök att bryta ner arbetsrätten som ska skydda oss på arbetsmarknaden.

Mona Sahlin har sagt att hon inte kommer att tillåta sd bli vågmästare, och försöker ge trevare mot det andra blocket. Hon har försökt med inviter till reinfeldt om skola och annat så det blir "blocköverskridande" och inte kommer att påverkas vart fjärde år. Men detta har konsekvent motsatt sig från alliansen, tyvärr.

Nu öppnar reinfeldt upp för att ge sd mer makt om de skulle bli vågmästare. allt för att hänga kvar vid makten. Detta MÅSTE ut!!

Jag vill beteckna detta som oansvarigt att överhuvudtaget överväga att ens sd kan komma att bli vågmästare. här borde renfeldt sagt att blir det en fråga om minoritetsregering så borde han söka stöd över blockgränsen. Nejdå inte renfeldt, han är så MAKTBERUSAD så han offrar värdighet och värderingar (klart de kanske har samma, fast inofficiellt) för att få kära landet i botten med ytterligare fyra år.

Visserligen ligger reinfeldt nära sd genom arbetslinjen. De som arbetar ska få frihet. Låter bekant på något sätt.

Gör upp med vår mörka historia och tillåt inte sd bli vågmästare i riksdagen.
Rösta på ett rödgrönt parti.

Gör som jag, rösta på Socialdemokraterna 19 september, för ett varmare och mänskligare Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar