Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Generation utanför visste vi om innan valet

Ser på "Generation utanför" på SVT. Inte förvånad och lite fundersam varför det kommer nu eftersom detta var väl känt innan valet.MC Donalds tjänar pengar
"den sänkning som Alliansen gjorde INTE har fixat fler jobb, utan bara rikare ägare av företag som nyttjar ungdomar mer (MC Donalds)."
Felräknande regeringen
"Nu äntligen finns möjligheten att räkna ut vilken lön ungdomarna kommer att få om den borgerliga alliansen får fortsätta sabba Sverige i fyra år till."
Ungdomar räkna ut er lön

Så tyvärr ungdomarna röstade i skolan för en S ledd regering, tyvärr som Generation utanför visar idag är att de äldre nu börjar mer och mer tänka på sig själva. Det är borgarna som lyckats splittra samhället. Genom att hela tiden mantra in att ungdomar kostar för mycket, är lata och ska piskas med sämre löner och vara rättslösa.

Varför vaknar du inte "Svensson" varför ställer du inte frågan till regeringen "varför?". Kanske borde göra en tunisien, Egypten algeriet makeover i Sverige?

Kommer nog bli det så snart ungdomarna inser att dom är lämnade åt sitt öde. Och vi kommer upptäcka att vi svek en hel generation, fast försent.

Sug på den borgare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar