Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Gravid får inga pengar, Tack alliansen!

Borgarna brukar skrika sig hesa om att de INTE vill tillbaka till det samhälle som rådde innan 2006 då de kom till makten. Ett samhälle som brydde sig om varandra, ett samhälle som behandlade sin nästa som man ville bli behandlad själv. Vi betalade skatt efter förmåga och fick bidrag efter behov.

Nu när borgarna slagit sönder den mentaliteten och förändrat våra lagar till mer individnivå istället för att "alla ska med", går borgarna ut i media ibland och ber om ursäkt, men tillbaka till ett "bidragssamhälle" som värnade om alla, vill dom inte.

Läser i Oskarshamns Nyheterna (papperstidningen än så länge) att Annika Melkersson som är gravid bedömts av läkare ha svår foglossning och blivit sjukskriven inte fått ett öre av Försäkringskassan på fyra månader. Annika Melkersson berättar att de säger att man inte ska oroa sig när man är gravid, men utan pengar blir det svårt. Försäkringskassan följer dock bara direktiv från regeringen utifrån "utförsäkringslagen".

Vad säger partierna inom borgarblocket när de försämrat för alla så pass att vi inte ens kan ta hand om de som inte är födda? Vad gör stress, ångest och förtvivlan mot ett ofött barn.

Nu måste det vara nog.

Vi förlåter er alla som röstade på den borgerliga alliansen och deras "utförsäkringssystem", men tänk rätt 2014.

Det ni kan göra innan valet är att protestera och röstade du på alliansen och blir illa berörd så MÅSTE du skriva till regeringen och berätta hur du känner, för det och protester är det vi kan göra fram till valet.

Fallet Annika Melkersson finns när detta inlägg skrivs bara i papperstidningen. Länkar till det efter jobbet (om det finns då)

Vissa får ersättning efter domstol gripit in Ekot
Mer om nya utförsäkringslagen:

Mina inlägg:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar