Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Interna stridigheter bakom SD tapp?

Många röstade på sd i valet 2010 vilket gjorde att de fick lite av en vågmästar roll i riksdagen. Tyvärr har många inom de traditionellt Socialdemokratiskt väljarsegmenten röstat på ett främlings och fackfientligt parti som sd.

Nu får vi glädjas åt att sd tappar väljare, närmare bestämt var tredje har lämnat partiet. En orsak som nämns kan vara att medlemslistorna hackades och publicerades på nätet, men då är ju skadan redan skedd.

En annan teori är att det är mycket interna stridigheter. Det är så att makten berusar och alla vill ha del av kakan. Se bara på kd som ger upp alla sina värderingar för att få smaka maktens sötma.

Eller en annan teori: Väljare har tagit sitt förnuft till fånga och uppmärksammats på de brister och fientlighet som finns i sd värderingar och valprogram.

2 kommentarer:

  1. Stödet för SD lär inte minska. Slå upp en tidning läs våldsrubrikerna. Forska lite på vilka som ligger bakom dessa brott. Läs lite på lite mer om bidragsberoendet i vissa städer ökar lavinartat. Läs på om hur hedersmord och tvångsgifte är ett ökande problem.

    Nä, SD lär inte minska framöver. Andra partier väljer att stoppa huvudet i sanden. Frågan är hur många svenskar som kommer behöva dö i kölvattnet av en misslyckad integrationspolitik?

    SvaraRadera
  2. SD tappar inte medlemmar, tvärtom så växer vi. Medlemstalen sjunker för alla partier när när ett nytt verksamhetsår påbörjas och medlemmar som inte förnyat sitt medlemskap tas bort.
    SD har fler medlemmar Juni 2011 än i Juni 2010.

    SvaraRadera