Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Alliansens våta dröm

Beatrice Ask hävdar bestämt att det inte är som det ser ut. Men Sverige har gett efter för påtryckningar för, så varför inte acceptera detta?
U.S.A. ett land av frihet. Fritt att välja själv att betala en försäkring som täcker upp om du blir sjuk.

Jaså, det finns arbetslösa och fattiga som inte kan "välja" att betala försäkringar.

Ett land som den borgerliga alliansen lovordar och på fyra år kommit allt närmare när det gäller övervakning och få till massarbetslöshet som dumpar lönebildningen på arbetsmarknaden. Ivrigt påhejade av Svenskt Näringsliv och alla andra skattedrabbade höginkomsttagare som värnar om sin "frihet" att inte betala skatt till de som hjälpt dem att nå sin framgång. Skulle inte borgarnas favoland få som de vill . . . jo.

Den borgerliga majoriteten fick igenom IPRED, FRA-lagen om kontroll och utlämnande av ip-adresser det var också i U.S.A.s ledband, eller rent av värre. De stora företagen som hostade lite.

Nu när Wikileaks är i ropet så kommer lite fram, men vad jag reagerar på är arrogansen som Beatrice Ask viftar bort detta som något obetydligt.
"Den amerikanska ambassaden talar om att frågan om fildelning är känslig i Sverige, men att det har varit ett bra samarbete bakom kulisserna.

Men justitieminister Beatrice Ask (M) tycker inte att Sverige har gått i USA:s ledband i frågan."


Wikileaksoch deras metoder är kanske inte det allra bästa, men de visar på bristen av förmåga att be om ursäkt eller ta ansvar för sina handlingar.

Snart kommer nog avslöjande om sverigedemokraternas spel för att "verka" oberoende och frånstötta, till att ha hemliga samtal med borgarna.

DN
SvD
Expressen
Aftonbladet
SVT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar