Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Håkan Juholt kanske?

Nu kanske det finns alternativ. Håkan Juholt har en bred kunskap och erfarenhet trots sina 48år. Jag tror att det är ett alternativ som många kan acceptera.

Vad Socialdemokraterna behöver är en ledare som kan samla sina styrkor och föra folkets politik. Att engagera och skapa delaktighet är ett måste då borgarna lyckats sabotera engagemanget hos de som har jobb och har det gott.

Vi måste ha en politik som har ett mål. Vad vill vi?
Att ha höga bra mål som att utrota barnfattigdomen är en del.
Tycker det är rent förkastligt att väljare valt en politik som slänger ut barnen i fattigdom, men vi har demokrati. Därför är det än viktigt att kunna debattera och agitera för att nå fram till väljarna så de inte gör om misstaget att välja en politik som gynnar de få på bekostnad av många.

Så varför inte Håkan Juholt till att leda ett parti som vill att de som får otur i livet ska känna sig trygga, och att vi tillsammans i Sverige får en bra tillväxt och ekonomi baserad på gemensam tillväxt.


Aftonbladet
Peter Högbergs blogg

3 kommentarer:

 1. Du måste skämta! Ska ni välja en person som till hela sitt väsen representerar det gamla pampväldet med nepotism, maktintriger och obefintlig utbildning IGEN?

  Har ni inte lärt er någonting av hur det gick med Mona Sahlin.

  Nämn en reform, motion, debatt signerad Håkan Juholt som har gått till historien.

  SvaraRadera
 2. Jag ser Håkan som en agitator för att väcka reinfeldts "sovande folk". Att kunna ta debatten på ett sätt som medlemmarna vill. Samtidigt tror jag personligen att han kan vara en av de som nämns som potentiell ledare som kan samla partiet och få med sig flertalet.

  SvaraRadera
 3. Att socialdemokrater med betonghäcken Håkan Juholt i spetsen skall tänka om, är ju rent självklart efter två valförluster i rad.
  Nystart, att tänka nytt torde vara svårare eftersom det finns ingen i partitoppen som är intresserad av det.
  Mona avslutade ädelt - vi måste modernisera vår politik och tala om vad vi vill - inte vad borgarna gör fel!
  Så att skriva att sossarna kan "tänka om" är därför helt meningslöst att skriva.
  Lista upp att det här gör borgarna fel och det här vill vi sossar göra i stället är så mycket mer meningsfullt.
  Ja vet - Det finns ingen riktig socialdemokratisk politik i dag - den skall vi få till hösten när de bestämt sig vad de skall tycka.

  2014 valet är därmed redan förlorat, eftersom ingen i socialdemokraterna vågar ha en egen åsikt innan partiet till hösten bestämmer sig vad de skall tycka!

  Kommunismens tid trodde jag var förbi - men jag bedrog mig.

  SvaraRadera