Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Anders Carlgren dissar Gud?

Har anders carlgren börjat få storhetsvansinne eller är det helt enkelt alliansens idétorka till att ge Sveriges invånare en framtidstro, som nu gör sig påmind.

Vi vet att alliansen med hjälp av kd är rätt desillusionerade, men att skylla på SMHI för att vädret inte är som SMHI säger är kanske att sticka ut för mycket.

Finns flera artiklar där väderexperter säger att vädret blivit mer svåranalyserat med diverse argument som växthuseffekt och annat. Så varför kan inte anders carlgren acceptera detta?

Tror att SMHI gör allt för att göra så bra och träffsäkra prognoser de kan. Det handlar om förtroende i den bransch som SMHI är i.

anders carlgren kanske rent av vill sköta vädret själv, nu när opinionsiffrorna inte är till centerns fördel. Lite gudomlighet kan väl inte kan skada, tänker centern.

SvD
DI
Aftonbladet

5 kommentarer:

 1. Ja, jag började nästan tro att det är första April när läste om det här.
  Kan den mannen överhuvudtaget någonting om miljö och vetenskap ?
  Först ska vi skjuta av vargarna så att de inte blir så inavlade(?!) och nu vill Carlgren bestämma att vetenskapen ska ha kommit längre än den har inom meteorologi.

  SvaraRadera
 2. Tja, det finns en anledning att folk i Sverige föredrar att följa de norska väderprognoserna i stället för de svenska... Att ANDREAS Carlgren har invändningar mot SMHI:s sätt att arbeta är således inte så konstigt.

  SvaraRadera
 3. Han ville väl att tekniken skulle bli bättre, men jag tycker att inlägget blev rätt lyckat :-)

  Håller med Hans, använder själv den norska i min Android.

  SvaraRadera
 4. Nu väntar vi på att regeringen anslår tillräckligt med pengar till SMHI, så att de kan vrida på värmen...

  SvaraRadera
 5. Sant Mikael, någon verkar inte betalat elräkningen på SMHI för att "boosta" upp solen så den efterlängtade sommaren kommer :-)

  SvaraRadera