Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

SvD: Håkan Juholt har tid på sig

Experter sågar och Lena Melin har visst fått till uppgift att ordentligt trycka ner Håkan Juholt och Carin Jämtin i skorna. Kan bara betyda att experternas prestige är i gungning efter gissningslekarna innan partiledarvalet när experter uttalar sig om att Håkan Juholt inte har fått det uppsving de räknat med under de dagar som Håkan Juholt varit partiledare och formar Socialdemokraternas lag.

Ungefär som en fotbollscoach skulle börja träna Fårbo FF och efter några dagar med att forma laget och utan spelade matcher börjar otåliga "experter" efterfråga resultat i elitserienivå. Snacka om prestationskrav.

"Håkan Juholt inleder sin partiledarkarriär i motvind."
Helt rätt Lena Melin, vi visste till och med om att Socialdemokraterna var i motvind. En "okänd" som Håkan Juholt hoppas jag vi får se mer av i debatter m.m.

"Den främsta anledningen både till att det står stilla i opinionen och de dåliga förtroendesiffrorna tror Peter Esaiasson är att väljarna inte vet någonting om Juholt, och inte har något förhållande till honom."
Ja, kanske lite för övertydlig slutsats. Men det hjälper ju inte för Lena Melin och experterna att beklaga sig i artiklar efter några dagar med Håkan Juholt som ny partiledare.

Har man inget att skriva verkar som om Socialdemokrater och speciellt Håkan Juholts 11 dagar som partiledare är ett scoop.

SvD försöker köra jämställdhetshets mot Håkan Juholt
Aftonbladet
Juholt missar enligt SvD, eller i slutet av artikeln har tid på sig
Expressen om det nya laget
SvD om nya talespersoner

Media: Ab, Ab2, Politikerkollen, Ex, Ex2, SvD, SvD2, DN, GP, DI, SVT.
Bloggat: Högberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar