Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Maffia, mode hos företagarna?

Det är inte för inte som tankarna flyger iväg när man ser Sveriges hotell och restaurangföretagares namnbyte till Visita, Själv ser jag Don Vito Corleone och osökt börjar höra fiolerna likt Gudfadern.

La Visita är visserligen en komedi film från Italien, men just namnet och det italiensk klingande tonen bör oroa även den mest erfarna.

Visita, eller SHR tackar och bockar för restaurangmomsen och lovar att inte lägga ett häst huvud i någons säng, eller konstaterar att Fredrik Reinfeldts sänkning   har givit resultat. Nja så säger dom inte utan "viljan att anställa har ökat" tack vare sänkningen av restaurangmomsen.

Att snabbmatskedjor som  Mc Donalds och Max har gått ut stort och sagt att de ska anställa hör kanske till strategin. Max skickade dessutom rabattkuponger till Riksdagen som tack för att de nu får mer pengar i kassan genom att dela på de "tänkta" 5.4miljarderna. Nyanställa brukar företag göra varje år.

Annat: Visita betyder besök

Media: Ekot
Blogg: Max payback, Vinstmaskin, Äta oss ur krisen
Annat: Visita, Imdb, wiki

Gammal länkat:
Media: DNSvdGP, Resume, SkånskanDagenHdArbetarbladetFolketSTekurirenLTSvDDebatt SvtSvtSvt2Svt3AlliansfrittDNRapportNyheternaSvDExAbGPMakthavareDala-demSydSvNorranSOT
Blogg: Eva-LenaGöranSebastianThomas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar