Ladda ner Schysta appen


Hitta restaurangen med kollektivavtal
LADDA NER SCHYSTA APPEN
Siffersticka IF Metall Android

Sprinkler alliansen

Det är beklämmande att den borgerliga <regeringen inte tar arbetslösheten på allvar och speciellt för unga. Att ösa pengar på företag genererar inte arbeten eftersom företagen styrs av efterfråga från konsumenter.

De konsumenter borgarna värnar om är de som har jobb och de rika. Två grupper som har det mesta de behöver (förutom nya mobiltelefonen kanske). Det är dags att se borgarna för vad dom är. Ett dåligt val för Sveriges invånare och speciellt arbetare som är beroende av efterfrågan INTE på mer inkomst.

Borgarna gör precis som Stefan Löfven sa, istället för att fylla ett glas med vatten till en törstig så sätter Fredrik Reinfeldt på sprinklern och dränker rummet.

Tänk om, rösta rätt 2014-09 på arbetarnas parti Socialdemokraterna

Media: DN, 2SVT, AB, 2GP, EX, 2, SVD, UNT, 2NSK, DB, eKuriren
Blogg: Moberg, Roger, Tord, Jan

Mobergs länkar:
Rekommenderad läsning: Alliansfritt Sverige 1 om Alliansens alla konstigheter under #pldebatt i #agenda..., AS2 om trots Reinfeldts löften så går kvinnojourerna på knäna..., Roger Jönsson om att Fredrik Reinfeldt har problem..., Johan Westerholm om mot en trött och inkompetent Allians...,Fredrik Antonsson om partiledarnas kommentarer på FB (humor!), Peter Johansson 1 om ljög Björklund i #agenda #pldebatt...?, PJ2 om snåla (M) - secondhand debattartikel till salu..., Staffan Lindström om tankar inför #pldebatt om sin drömdebattör Stefan Löfven feministen..., Martin Moberg om dagsaktuella ämnen..., fler inlägg på NetRoots, den socialdemokratiskaprogramkommissionens bloggPolitometern, läs även andra bloggares åsikter om politiksjukförsäkringenfas 3samhällekulturpersonligt,SocialdemokraternaRonnebyBlekingeIntressant?

Rekommenderad medialäsning: Aftonbladet 1Ab2Ab3Ab4Allehanda,ArbetarbladetDagens Arena 1DA2DN 1 DN2Expr 1Expr2Expr3Expr4,Expr5Expr6Folkbladet 1FB2GPHDNorrländska socialdemokratenSVT 1,SVT2SVT3SydöstranSkånskanÖstranSydsvenskanSvD 1SvD2Piteå-tidningenSvD BrännpunktSR Ekot 1SR2SMP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar